Vrienden en Partners

Ondersteuning


Juridische Faculteitsvereniging Ouranos

Partner

JFV Ouranos steunt als partner dit initiatief. De faculteitsvereniging hoopt door middel van haar netwerk meer studenten te bereiken zodat het team hulp dat bereid is hulp te bieden snel groeit.  

Stichting Vrouwenrechtswinkel Maastricht

Partner

Stichting Vrouwenrechtswinkel steunt als partner dit initiatief. De stichting hoopt door middel van haar netwerk meer studenten te bereiken zodat het team hulp dat bereid is hulp te bieden snel groeit. Daarnaast hoopt het kleine ondernemers en werknemers te bereiken, zodat aan hun hulp geboden kan worden.

Flegal Juridisch Advies

Partner

Flegal Juridisch Advies ondersteunt als partner dit initiatief. In deze tijden van nood is samenwerken van essentieel belang. Als sparringpartner delen wij graag onze juridische kennis en deskundigheid, juist nu ondernemers en werknemers geconfronteerd worden met de ongewilde gevolgen van het Covid-19 virus.


Juridische Faculteits der Amsterdamsche studenten

Partner

JFAS steunt als partner dit initiatief. De faculteitsvereniging hoopt door middel van haar netwerk meer studenten te bereiken zodat het team hulp dat bereid is hulp te bieden snel groeit.  

Het Rechtenstudentje

Partner

Het Rechtenstudentje steunt als partner dit initiatief. Als overkoepelend platform voor Nederlandse rechtenstudenten hoopt zij binnen en via haar netwerk studenten te bereiken die graag meehelpen aan de missie om kleine ondernemers en werknemers van juridisch advies te voorzien in deze onzekere tijden. 

UniPartners

Partner

UniPartners steunt als partner dit initiatief. Binnen haar netwerk hoopt UniPartners het platform een breder draagvlak te geven en haar naamsbekendheid te vergroten waardoor meer ondernemers geholpen kunnen worden.

Disclaimer: alle adviezen worden geschreven door rechtenstudenten, aan de adviezen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin